EBA ışığınız olsun  
EBA ışığınız olsun

EBA ışığınız olsun

İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 6-17 Nisan tarihleri arasında onuncusu düzenlenen İzmir İnternet Haftası etkinliklerinin sloganı “EBA Işığınız Olsun”.

EBA ışığınız olsun

İzmir İnternet Haftası süresince internetteki eğitim olanakları, gelişim fırsatları, bilişimle gelişim, toplumsal farkındalıkta bilişimin rolünü artırma ve teknolojinin doğru kullanımı konularında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.  

14-17 Nisan tarihlerinde ise MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve SEBİT Bilişim iş birliği ile EBA e-İçerik Geliştirme Çalıştayı yapılacak. 40´ın üzerinde branş öğretmeni ve YEĞİTEK EBA uzmanlarının katılacağı çalıştayın raporu 17 Nisan Cuma günü kapanış etkinliklerinde sunulacak. 

Çalıştay Bornova Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 17 Nisan Cuma günü yapılacak EBA Işığınız Olsun etkinliği ve kapanış ise İzmir Fen Lisesi´nde gerçekleştirilecek. 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.